Axfast

bara det bästa hos htl – ett innovativt hotellkoncept för den nya generationens resenärer

Med det bästa cityläget, hög kvalitet och ett attraktivt pris som grundpelare, lanseras HTL Hotels - ett nytänkande hotellkoncept skapat för den moderna resenären. Ett efterlängtat alternativ för de som även prioriterar individualism och en digital miljö som förbättrar reseupplevelsen.

I maj 2014 öppnar HTL Hotels sitt första hotell i AxFasts fastighet på Kungsgatan 53 och kommer med sina 274 rum att ta över större delen av ett kvarter mitt i centrala Stockholm.

”HTLs idé är att erbjuda en innovativ och individualiserad hotellupplevelse utan att behöva betala en förmögenhet, vilket vi förverkligar genom att erbjuda hög kvalité och bästa möjliga cityläge i kombination med yteffektiva rumslösningar till ett attraktivt pris. Våra gäster betalar helt enkelt för den yta som används”, säger Joachim Högefjord, VD HTL Hotels. 

Det optimerade konceptet präglar även hotellrummen, som med sina 12,5 kvm har designats med stor fokus på kvalitet, funktion och komfort. Den noga utvalda inredningen är specialdesignad för HTL med ett tidlöst, nordiskt, feminint och sportigt stiluttryck.

Färgpaletten går i en ljus färgskala som tillsammans med adderade gradienter och stora speglar skapar en känsla av rymd. De enkla grundformerna kombineras med utmärkande detaljer av hög kvalitet och innovativa materialval, vilket ger rummet en intressant och självsäker attityd. 

Arkitektbyrån Koncept Stockholm står bakom den unika inredningen och designen av HTL. Projektledare Hanna Kucera Wengelin utvecklar:

”Rummet ska vara en lugn och rogivande plats, samtidigt som vi genom adderade inslag av moderna tekniska material uppnår en aktiv energi. Lite som en cashmeretröja med edge.”