Axfast

Lysbomben 5

Fastighetsinformation

Fastighet Lysbomben 5 Adress Rålambsv. 3, Västerbroplan 3-5, Fyrverkarbacken 1-3 Kommun Stockholm AREA Kontor: 16 083 kvm

Fastighetsbeskrivning

Lysbomben ligger i Marieberg, Kungsholmen i centrala Stockholm, ca. två kilometer väster om Stockholms centrum och centralstationen. Detta utmärkta läge ligger på gångavstånd från flera populära områden i Stockholm, som Södermalm och Fridhemsplan, och den populära stadsparken Rålambshovsparken ligger i fastighetens omedelbara omgivning. Marieberg kännetecknas av en blandning av bostäder, skolor och kontor. Ett levande område, det har lockat ett brett utbud av offentliga institutioner och blue-chip företag.

Mariebergs attraktivitet ur ett kontorsperspektiv drivs av närheten till Stockholms centrum, stora moderna kontorsfastigheter och utmärkt kommunikation. Det centrala läget och den utmärkta tillgängligheten utgör en optimal kontorsmiljö bara 2 kilometer från CBD. Området erbjuder också en mängd olika serviceavdelningar, såsom kaféer, restauranger, butiker, offentliga tjänster, rekreationsområden och närhet till vattnet. Kombinationen av bostäder, utbildningsanläggningar, kontor och enkel tillgång till grönområden gör Marieberg till ett attraktivt område för människor att bo och arbeta i.

Lysbomben består av tre tegelbyggnader byggda 1949: två kontorsbyggnader och en villa. Byggnaderna kännetecknas av en traditionell, tidlös arkitektonisk stil på 1950-talet, med en klassisk rödbrun tegelfasad och ett överflöd av fönster som förbättrar lokalerna. En av Lysbombens unika egenskaper är matsalen med terrassen på översta våningen, med sin spektakulära utsikt över Stockholm.

Klassificering Grönt

Bildkälla PixProvider

För mer information, kontakta:
Peter Rydberg
Tel: 08-752 53 07
Email: peter@axfast.se