Axfast

Johan Berfenstam har utsetts till ny VD för Axfast AB

Styrelsen för Axfast AB har utsett Johan Berfenstam till ny VD. Johan Berfenstam, civilingenjör inom lantmäteri, bygg- och fastighetsekonomi från KTH, har lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Han har varit Head of Acquisitions inom NIAM AB sedan 2008 och arbetade dessförinnan i olika befattningar inom Skanskas fastighetsutveckling under åren 2000-2008. Johan Berfenstam tillträder i augusti 2020 och nuvarande VD Erik Lindvall kvarstår i sin befattning fram till dess.

” Johan har en gedigen bakgrund, kunskap och erfarenhet av att skapa värden. Med Johan som ny VD får Axfast en utmärkt efterträdare till Erik Lindvall, som kan leda arbetet att bredda vårt fokus och vår fastighetsportfölj under kommande år.” säger Alf Göransson, styrelseordförande i Axfast AB.

” Jag ser mycket fram emot att bli en del av ett framgångsrikt bolag med ett team som har väldigt gott rykte i fastighetsmarknaden. Kombinationen av långsiktighet och fastighetsutveckling i framkant är väldigt tilltalande. ” säger Johan Berfenstam.

För mer information, kontakta:
Johan Berfenstam
Tel: 08-752 53 22