Axfast

nyöppning designtorget

Idag den 28 april nyöppnar Designtorget på Kungsgatan sin butik.

Designtorgets omfattande varumärkesresa påbörjades för drygt två år sedan. Ett helt nytt butikskoncept och varumärkesidentitet har tagits fram. Designtorgets kommande uppgift blir att vara en inkubator för ny svensk form. 28 april öppnar Designtorget upp sin helt nya butik på Kungsgatan.

I över 20 år har Designtorget varit en leverantör av svensk design och formgivning, i en bransch under konstant utveckling och hård konkurrens. Det som Designtorget nu presenterar är i vissa delar en återgång till ursprunget, men också en utveckling för att ytterligare stärka sin position som navet för ny svensk formgivning och design. Genom en tydligare profil med produkter av god kvalitet, hög designgrad och även ett eget utvecklat produktsortiment tar Designtorget ny mark. Designtorget utvecklar också fler nära samarbeten med spännande och intressanta formgivare för att skapa ett mer unikt sortiment. Designtorget har en stark tradition att bygga vidare på då de under åren har introducerat mer än 6000 olika formgivares produkter.


Fler butiker som Designtorget öppnar med sitt nya koncept är på Kulturhuset i Stockholm, Arlanda Flygplats, Malmö, Uppsala och Designtorgets helt nya e-handelsplats.