Axfast

Full vasagatan 40 11030

Vasagatan 40, 6-7tr

Stockholm
Kontor, 401 kvm

Unik kontor med egen terrass invid Arlanda express. Nu ges tillfälle att hyra ett mycket trevligt kontor i två våningsplan med en stor interntrappa som förbinder planen. Egen terrass invid pentryt samt härlig utsikt över takåsarna. Storrum blandas med varierande storlek på mötesrum och enskilda rum. Byggnaden har en representativ entré och hissen tar dig upp till 6 tr och lokalens disposition är effektiv och flexibel. Massiva träparkettgolv och genomgående gedigna materialval ger en kvalitetskänsla i lokalen. Bra modern ventilation med kyla garanterar ett bra inomhusklimat och yteffektivitet. Lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst. Välkommen på en fysisk eller digital visning för att uppleva detta objekts kvalitéer. I denna uthyrning arbetar vi tillsammans med New Property David Werner.

Full vasagatan 40 9951

Vasagatan 40, 5tr

Stockholm
Kontor, 151 kvm

Tillfälle att hyra ett mycket trevligt kontor i en välvårdad fastighet på Vasagatan 40. Byggnaden har en representativ entré och hissen tar dig upp till 5 tr och lokalens disposition är effektiv och flexibel. Storrum blandas med varierande storlek på mötesrum och enskilda rum. Bra med förvaring med rymligt förråd. Massiva träparkettgolv och genomgående gedigna materialval ger en kvalitetskänsla i lokalen. Bra modern ventilation med kyla garanterar ett bra inomhusklimat och yteffektivitet. Lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst. Välkommen på en fysisk eller digital visning för att uppleva detta objekts kvalitéer. I denna uthyrning arbetar vi tillsammans med New Property David Werner.

Full print vasagatan 40.1 061

Vasagatan 40, 5tr

Stockholm
Kotor, 187 kvm

Nu ges tillfälle att hyra ett mycket trevligt kontor i en välvårdad fastighet på Vasagatan 40, nära Arlanda Express och Centralstationen.  Byggnaden har en representativ entré och hissen tar dig upp till 5 tr och lokalens disposition är effektiv och flexibel. Storrum blandas med varierande storlek på mötesrum och enskilda rum. Bra med förvaring med rymligt förråd. Massiva träparkettgolv och genomgående gedigna materialval ger en kvalitetskänsla i lokalen. Bra modern ventilation med kyla garanterar ett bra inomhusklimat och yteffektivitet. Lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst. Välkommen på en fysisk eller digital visning för att uppleva detta objekts kvalitéer. I denna uthyrning samarbetar vi med David Werner på New Property.

Full kungsgatan 55 10363

Kungsgatan 55, 2tr

Stockholm
Kontor, 200 kvm

Yteffektiv citylokal i representativ fastighet. Tillfälle att hyra en trevlig kontorslokal med bra mix av öppna ytor och mötesrum.  De två första bilderna är inspirationsbilder. Ny ventilation samt en totalrenovering av fastigheten har utförts under de senaste åren. Härlig takhöjd och fina orginaldetaljer. Representativt trapphus och entré. Vete-Katten i samma fastighet för lunchmötet eller frukostfrallorna. 2 WC samt en separat dusch. Rymligt pentry med plats för matbord.  I denna uthyrning jobbar vi tillsammans med New Property https://www.newproperty.se/objekt/kungsgatan-55/20347/ 

Full dsc 5325

Gamla Brogatan 34

Stockholm
Kontor, 168 kvm

Representativt kontor på charmiga Gamla Brogatan. Nu finns möjligheten att hyra en bra disponerad lokal om 168 kvm på Gamla Brogatan. Lokalen har ett ostört läge och det stora antalet fönster medför ett fantastiskt ljusinsläpp. Tillträdande hyresgäst har möjlighet att själva anpassa ytorna efter sina egna specifika behov. Närheten till T-centralen medför optimala kommunikationsalternativ och största utbudet av shopping, restaurang och service i direkt anslutning till lokalen. I denna uthyrning jobbar vi tillsammans med New Property

Full gamla brogatan 32 12849

Gamla Brogatan 32, 4tr

Stockholm
Kontor, 61 kvm

Nu finns tillfälle att flytta in i denna nyrenoverade vindslokal med perfekt läge mitt i city på härliga Gamla Brogatan 32 som ligger emellan Hötorget och Centralstationen. Lokalen har stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp och mycket trevlig utsikt över takåsarna, och i fastighetens entré möts du av ett representativt trapphus. I lokalen finns det även möjlighet att bygga 1-2 mötesrum vid behov. Nyrenoverat pentry samt wc finns. I denna uthyrning samarbetar vi med New Property. Välkommen på visning!

Full dsc 5072

Drottninggatan 78, 6-7tr

Stockholm
Kontor, 363 kvm

Top floor på bästa cityadress! Nu finns det tillfälle att hyra en fantastisk lokal i fastigheten som ligger korsningen Drottninggatan/Kungsgatan. Ytorna ligger på 6 och 7 trappor och binds samman med en vacker intertrappa i sten. Lokalen har fantastisk utsikt mot Kungsgatan och Drottninggatan. Fina fönsterpartier och bra mix på öppna landskap, samtalsrum och en extern mötesdel. Ett trevligt pentry med matdel ligger invid mötesrummen. 2 WC samt dusch med omklädning. I denna uthyrning jobbar vi tillsammans med David Werner på New Property.

Full dsc 6418

Drottninggatan 78, 5tr

Stockholm
Kontor, 302 kvm

Unik kontorslokal i hörnet Drottninggatan/Kungsgatan med stora fönster ut mot båda hållen 5tr trappor. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en en grym känsla i lokalens öppna landskap.  De fem sista bilderna är referensbilder. I denna uthyrning samarbetar vi med New Property David Werner. 

Full dsc 6403

Drottninggatan 78, 4tr

Stockholm
Kontor, 334 kvm

Unik kontorslokal i hörnet Drottninggatan/Kungsgatan med stora fönster ut mot båda hållen 4tr trappor. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en en grym känsla i lokalens öppna landskap.  De fem sista bilderna är referensbilder. I denna uthyrning samarbetar vi med New Property David Werner. 

Full dsc 8347

Drottninggatan 78, 2tr

Stockholm
Kontor, 132 kvm

Unik kontorslokal i hörnet Drottninggatan/Kungsgatan. Stora butiksfönster ut mot Drottninggatan på 2 trappor ger ett härligt ljusinsläpp och en en grym känsla i lokalens öppna landskap. Mötesrum samt avskilt pentry finns. WC samt separat dusch finns. OBS! Bilderna är från grannlokalen på samma våningsplan och används som referensbilder I denna uthyrning samarbetar vi med David Werner på New Property.